Newsletter
Most popular products
Recommended products
Partners
Certificate
SSL Certificate
Visitor counter
0
1
1
2
9
8
5
Product Details


Cobi Hawker Hurricane MK I 5518

Stock: 3 db
Cobi Hawker Hurricane MK I 5518
 • Cobi Hawker Hurricane MK I 5518
7 990 Ft
Színre lépnek a lengyel COBI cég legújabb termékei a repülőgépek. A leghíresebb 2. világháborús vadászrepülők és bombázógépek végre már hazánkban is elérhetőek. Mindegyik termék LEGO kompatibilis és kiváló minőségű.
Történelmileg pontos , licenszes termékekek. Ahogy a World of Warplanes vagy a híres War Thunder pc-s játékban is látta.

Típus: Hawker Hurricane
Besorolás: vadászrepülőgép
Haderő: Egyesült Királyság
Építőelemek száma : 250 darab
Figurák száma: 1
Repülőgép tartó állvány a gép nevével
Korhűen színezett elemek és matricák
Összeszerlési útmutató
Ajánlott életkor: 7+
Modell méretei (hossz x szélesség x magasság): 275mm x 335mm x 125mm
 • A második világháború egyik legnépszerűbb brit vadászrepülőgépe volt. A gépek számos változatban és különböző meghajtó egységekkel készültek. Egyszerű konstrukciójú könnyen használható repülőgép volt. Az egyszemélyes, alacsony szárnyú fémszerkezet nagyon jól működött a Messerschmitt-ek ellen. A fegyverzete nyolc 7.7 mm-es Browning géppuska volt.

  A repülőgép prototípusának első repülésére 1935. november 6-án Brooklands-ben került sor. 1937 decemberében a RAF 111. csapatának első sorozatát kapta.

  Az MkI Hurricane-t 1940-ben először a Franciaország elleni küzdelemben használták fel. Az angliai csatában ő volt a leggyakrabban használt RAF vadászrepülő. A harcban részt vevő többi géphez képest messze az a Hurricane semmisítette meg a legtöbb ellenséges repülőgépet.

  A Hawker Hurricane MK I szett 250 blokkot és 1 figurát tartalmaz. Ez a vadász egy érdekes ajándék ötlet lehet a gyermek számára. A modell építése sok jótékony hatással járhat egy fiatal számára, beleértve a térbeli gondolkodás fejlesztését, a kis motoros készségek finomhangolását vagy egy adott tevékenységre való összpontosító képességet. Bárkinek kiváló ajándék aki szeretené megismerni a II. világháborúban használt repülőgépeket

 • warranty
  12
  delivery_cost
  1490
  ean_code
  5902251055189
  Stock
  3 db
  Article No.
  5518
  Weight
  533 g/db
  Bonus point
  160 Ft
WebShop System